Mit tervez a Prima Medica Egészséghálózat?

Mit tervez a Prima Medica Egészséghálózat?

neurologiaikozpont.hu Létrehozva: 2020.11.10 Módosítva: 2020.11.11

2004-ben jött létre az a magánegészségügyi hálózat, amelynek célja volt, hogy rendelőiben jó legyen gyógyulni, gyógyítani, aki bejön ide, azt mondja, hogy jól érzi magát. A mára milliárdos árbevételt elérő cégről dr. Babai László, a Neurológiai Központot is magában foglaló Prima Medica Egészséghálózat alapítója-igazgatója beszélt a portfolio.hu-nak.

Neurológiai Központ – a Prima Medica Egészséghálózat része

- Büszkék vagyunk rá, hogy néhány éve a Neurológiai Központtal is bővíteni tudtuk magánegészségügyi hálózatunkat. Itt olyan betegségek vizsgálatával, kezelésével foglalkozunk, mint például az alagút-szindrómák, a neuropátiák, az epilepszia, a Parkinson- és az Alzheimer-kór. Külön megtisztelő számunkra, hogy olyan orvosok csatlakoztak szakmai gárdánkhoz, akik országosan is elismert szaktekintélynek számítanak. A járványhelyzetben különösen felértékelődik a távkonzultációs rendszerünk, amely saját informatikai fejlesztésünk. Az orvos megírja az ambuláns lapot, ahogy ezt lezárja, a páciens rögtön látja az ügyfélkapujában. Illetve ez fordítva is történhet, amit a páciens feltölt, azt látja a kezelőorvosa. Ez a rendszer internetalapú, otthonról ugyanazt látja az orvos, mintha bent ülne a rendelőben. Júliusban kellett csatlakozni az EESZT-hez, onnantól kezdve működött a receptküldés is – ismerteti dr. Babai László, a Neurológiai Központot is magában foglaló Prima Medica Egészséghálózat alapítója-igazgatója.
A teljes cikk itt olvasható:

Koronavírus, egészségügyi törvény, orvosok - Mit tervez a milliárdos árbevételű magánhálózat?

 

Téma szakértői

Kispál Mónika

Kispál Mónika

Pszichológus
Dr. Nagy Ildikó

Dr. Nagy Ildikó

neurológus, neurofiziológus
Dr. Mező Anita

Dr. Mező Anita

neurológus

Hírek

Infúziós terápiákkal gyorsabb lehet a gyógyulás

Infúziós terápiákkal gyorsabb lehet a gyógyulás

A gyógyításban, a fájdalomcsillapításban és a tünetek csökkentésében ma már szerencsére számos hatékony módszer elérhető, amelyek egyike az infúziós terápia. Dr. Galambos Krisztina , a Neurológiai Központ oxiológusa a módszer előnyeit vette számba és a ...
Epilepszia gyanúja esetén fontos az EEG vizsgálat

Epilepszia gyanúja esetén fontos az EEG vizsgálat

Ismeretlen eredetű rosszullétek, rohamok, megmagyarázhatatlan ájulások hátterében a kivizsgálás során felmerülhet az epilepszia gyanúja. A pontos diagnózis felállításában nyújthat lényeges segítséget a fájdalmatlan, sugárterheléssel nem járó EEG vizsgálat, ...
Neuropszichológus - a diagnózisban és a terápiában is fontos a részvétele

Neuropszichológus - a diagnózisban és a terápiában is fontos a részvétele

A neurológiáról sokan hallottak már, a pszichológia jelentését sem szükséges elmagyarázni. De vajon mit csinál egy neuropszichológus? Rieger Alíz , a Neurológiai Központ neuropszichológusa arról beszélt, kinek és miben tud segíteni.

Prima Medica Egészségközpontok

Tájékoztatjuk tisztelt pácienseinket, hogy a hatályban lévő jogszabályok szerint rendelőinkben továbbra is kötelező a maszk használata mind az ott dolgozók, mind pedig a hozzánk érkező betegek és kísérőik számára. Kérjük szíves megértésüket és az előírás betartását!