Azonnal felismerte a problémát

Legjobban azt értékeltem, hogy Dr. Vida Zsuzsanna doktornő maximális figyelmet és együttérzést mutatott a problémám felé és nagyon úgy tűnik, hogy azonnal megtalálta a 2 éve húzódó problémám kezelését, amit korábban több szakorvos sem talált meg. Köszönöm!

Szakmai alaposság

A professzor úr nagybetűs orvos! Szakmai alapossága, empátiája és a hozzáállása a pácienséhez egyedülálló!

Alapos és empatikus

Mayer Doktornő nagyon empatikusan fordult felém, és komolyan vette a panaszaimat!

Figyelmes és alapos

Nagyon elégedett vagyok a Doktornő ellátásával! Nagyon alapos, figyelmes, érthetően elmagyarázta, hogy mi az állapotom pontos oka! Csak ajánlani tudom!

Alapos

Nagyon elégedett voltam dr. Jakab Gábor PhD orvosi szakértelmével es alaposságával! Ajánlom másnak is!

Empatikus és profi

A Doktor úr nagyon kedves, empatikus és profi, maximálisan odafigyelt rám. Teljes mértékben meg vagyok elégedve. Hálásan köszönöm!

Kedves és empatikus

Veres doktornő az első olyan pszichiáter, akinél komfortosan éreztem magam! Hihetetlen kedves és empatikus, úgy éreztem megért engem!

Gyorsan kaptam időpontot

Nagyon tetszett, hogy gyorsan kaptam időpontot másnapra. Kiemelném az udvariasságot, pontosságot, minden részletre kiterjedő tájékoztatást a vizsgálatról és a további lehetőségekről.

Rendkívül figyelmes

Kispál Mónika nagyon empatikus, kedves és rendkívül figyelmes! Nagyon meg vagyok elégedve a szakértelmével

Hírek

A demencia és a stroke közös tőről fakad?

A demencia és a stroke közös tőről fakad?

Al Capona, Semmelweis Ignác, Ady Endre és Nietzsche – ki gondolná, hogy e híres személyek közt a kapocs éppen a demencia? A demencia az az elbutulásnak is nevezett  a tünetcsoport, amelyet számos ok válthat ki, és az elmúlt évszázadok folyamán változott a tényleges oka, a leggyakoribb oka, illetve a ...
Nem vált be a migrénre rendelt gyógyszer? A Botox segíthet!

Nem vált be a migrénre rendelt gyógyszer? A Botox segíthet!

A migrén egy nagyon nehezen kibírható fejfájástípus, amely a páciens egész életére rányomhatja a bélyegét. Ezért aztán nagy csalódást jelenthet, ha a rendelt gyógyszerek nem úgy hatnak, ahogyan az remélhető volt, esetleg a mellékhatásaik miatt nem komfortos szedni azokat. Dr. Simon ...
Arcidegzsába és isiász: így kezelhető a két leggyakoribb neuropátiás fájdalom

Arcidegzsába és isiász: így kezelhető a két leggyakoribb neuropátiás fájdalom

Akár arcidegzsábáról, akár isiászról van szó, mindkét gyakori betegség a neuropátiás fájdalmak csoportjába tartozik, ahogyan a diabéteszes neuropátia, az övsömört követő idegfájdalom és más betegségek is.   Dr. Prinz Géza , a Neurológiai Központ ...

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK